GeesinkNorba Boost Klantervaring

GeesinkNorba Boost Klantervaring

Naast de focus op het continu verbeteren van hun producten, richt Geesinknorba zich ook op het continu verbeteren van zichzelf als organisatie. Ze hebben met succes een nieuwe oplossing geïmplementeerd die wordt aangedreven door BPMS-software van Nimble Institute en Bizagi om smart-productie in smart-eenheden te bouwen. De uitkomst van dit 8 maanden durende project brengt Geesinknorba in een unieke positie in de markt. Ze kunnen nu op een zeer professionele manier omgaan met de behoeften van de klant. Hun groeiende en veranderende behoeften kunnen nu worden overwogen en late aanpassingen zijn mogelijk. Het resultaat van dit project is een kortere doorlooptijd, een productie-efficiëntie met 45% gestegen en een verbeterde productie-output van 40%.

Over Geesinknorba:
Om onze wereld een betere en duurzamere plek te maken om te wonen, levert Geesinknorba zeer geavanceerde afvalbeheerproducten en diensten. geesinknorba.com

“Dit zal Geesinknorba naar een unieke positie in de markt brengen”. David Arfmann – COO

Uitdagingen

In de fabriek van Geesinknorba wordt 99% van de eenheden op maat gemaakt. Ze proberen altijd aan de behoeften van de klant te voldoen. Dit verhoogt de complexiteit in het productieproces aanzienlijk, omdat ze ongeveer 110 eenheden hebben als werk in uitvoering. De behoefte was om een match te creëren tussen de behoeften van de klant en de productbehoeften met hun besturingssystemen en om strikte controle te hebben over de productielijn. Geesinknorba was op zoek naar intelligente, goede processen die overeenkomen met doorlooptijden en functionaliteit.

Navigeren van verandering, het combineren van de kracht van mensen, processen en technologie. Dat is Nimblicity (lenigheid)

Resultaten

Na slechts 8 maanden zijn ze trots op de buitengewone resultaten. Ze hebben nu de doorlooptijd verkort, de efficiëntie met 45% verhoogd en de output met 40%. Dit is zeer interessant voor de klanten, het biedt hen meer flexibiliteit om hun zeer op maat gemaakte product op een zeer efficiënte manier te krijgen.

De oplossing

Nimble Institute werkte samen met het team om de huidige processen te analyseren en was een hulpbron voor creatief ontwerpdenken om het beste ontwerp te maken, de processen te optimaliseren en te automatiseren met de low-code BPMS-software van Bizagi. Dit resulteert in het verbinden van de productiesystemen via een enkel platform met overal toegang. Nu kunnen de slimme eenheden hun routings aanpassen en tegelijkertijd verschillende productiestappen starten. Het houdt rekening met de aanbodzijde, doorlooptijd en capaciteit en neemt altijd de beste beslissing op basis van machine learning.

Output

Verhoogde output met 40%

Efficiëntie

Verhoogde efficiëntie met 45%